Stretch further – vår filosofi

Siden første dagen har vi utfordret det tradisjonelle synet på klassiske herreklær.

Vår mission er å skape produkter som hjelper deg med å stretch further.

Stretch further betyr å gå ut av komfortsonen og flytte grensene for hva som anses som mulig.

Det er nemlig her du kan ha det gøy, tøye reglene og utfordre status quo. Det er også her du finner roen.

Det er sånn vi gjør det hos SHAPING NEW TOMORROW og vi oppfordrer deg å gjøre det samme.

STRETCH YOUR LIMITS

Noen mennesker velger den enkleste veien, mens andre er drevet av utfordringer. Motgang og vanskelige situasjoner får dem bare til å jobbe hardere for å nå målene.

Uansett hvilken utfordringer du står ovenfor streber vi etter at du alltid skal føle deg bekvem, selv i ukomfortable situasjoner. Dette gjør at du bare kan konsentrere deg om å stretch further og trosse oddsen for å lykkes.

STRETCH YOUR STYLE

I en verden der hverdagen krever mer og mer av deg, er bevegelsesfrihet avgjørende – både fysisk og mentalt.

Derfor er våre multifunksjonelle herreklær designet for å kunne stretch further – sånn at du alltid er klar for alle anledninger og utfordringer.

ENGINEERED TO STRETCH FURTHER

Å kunne bevege seg fritt gjør det lettere å kunne tenke, føle og leve – og hvis du ser bra ut er sjansen stor for at du også føler deg bra.

Med teknologier som FreeFiber™ og TechRec™ har vi skapt avanserte materialer som gjør at vi kan tilby deg høy komfort og følelsen av fri bevegelighet.

Med egenskaper som du vanligvis opplever i treningsklær og et tidløst design som kjennetegner klassiske herreklær er vi i stand til å tilføre hverdagen din mer komfort. Så fort du prøver klærne vil du se og merke hva vi mener.

STRETCH ABOVE AND BEYOND

Stretch further er en filosofi som gjenspeiler hvordan vi produserer produktene våre, hvordan vi designer, hvordan vi utvikler forretningen vår og hva vi står for som et brand. Dette gjelder også bærekraftige produksjonsmetoder. Vi søker hele tiden etter måter vi kan være med på å optimere verdens ressurser ved for eksempel å gi nytt liv til gammel plast.

Shaping New Tomorrow

#StretchFurther