Kjøpsbetingelser

GENERELT

www.shapingnewtomorrow.no (heretter kalt “Nettstedet”) leveres av SNT ApS med følgende registrerte adresse:

SNT ApS
CVR-nr: 36732261
Østre Havnegade 12, 1 th
9000 Aalborg
Denmark

info@shapingnewtomorrow.no
+47 80 06 25 00

Enhver henvisning til "Shaping New Tomorrow", "vi", "oss" eller "vår" refererer til SNT ApS, mens "du", "din" eller "kunde" refererer til deg som besøkende eller bruker av Nettstedet.

Følgende kjøpsbetingelser gjelder for kjøp på Nettstedet, og ved å legge inn en bestilling via Nettstedet, godtar du å være bundet av dem. Du kan ikke foreta et kjøp på Nettstedet uten å godta våre vilkår og betingelser.

Hvis du har spørsmål om våre kjøpsbetingelser, kan du kontakte vår kundeservice på telefon +47 80 06 25 00 eller e-post nfo@shapingnewtomorrow.no.

Vær oppmerksom på at våre kjøpsbetingelser kan endres over tid. Du vil ikke motta direkte varsel om slike endringer. Derfor anbefaler vi at du leser gjennom vilkårene våre før hvert kjøp.


1. BESTILLING

En bestilling legges inn via Nettstedet, og varer kan bare kjøpes hvis de er tilgjengelige. Vi tilbyr ikke forhåndsbestillinger.

For å legge inn en bestilling på Nettstedet må du være over 18 år og bosatt i Norge.

Noen ganger kan prisen virke for god til å være sann, og dessverre stemmer det i noen tilfeller. Hvis en pris tydeligvis er feil, og du innså eller burde ha innsett at prisen var for lav, forbeholder vi oss retten til å annullere bestillingen. Vi vil i så fall informere deg om den nye prisen og avvente din godkjenning før vi fortsetter med bestillingen.

Bestillinger som legges inn på helligdager eller i helger, behandles påfølgende virkedag. I perioder med høyt bestillingsvolum, som Black Friday, Cyber Monday og jul, kan det oppstå forsinkelser.

Ved å legge inn bestillingen din godtar du å være bundet av våre kjøpsbetingelser. Når du har lagt inn bestillingen, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post som også inneholder vilkårene. Hvis du har gjort en feil under bestillingsprosessen, ber vi deg ta kontakt med oss så snart som mulig: Dette øker sjansene for at vi kan rette feilen før bestillingen sendes.


2. BETALING

Alle betalinger forfaller på bestillingstidspunktet. Den valgte betalingsmåten blir imidlertid ikke belastet før bestillingen din forlater lageret vårt.

2.1 Betalingsmetode

Du kan bruke følgende betalingsmåter på Nettstedet:

  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • PayPal
  • Apple Pay
  • Google Pay

Vi tar ikke kortgebyrer.

Vi bruker en godkjent betalingsserver som krypterer all betalingsinformasjon med SSL (Secure Socket Layer) protokoll. Det betyr at man ikke kan se eller lese noe av informasjonen din.

2.2 Avvist betaling

Hvis den valgte betalingsmåten avvises, vil kjøpet ikke fullføres, og det vil ikke opprettes noen bestilling.

2.3 Valuta og gjeldende moms

Alle priser på Nettstedet er oppgitt i norske kroner (NOK), inkludert moms og toll.


2.4 Bruk av gavekort

Hvis du er i besittelse av et av våre gavekort, kan dette også brukes som betalingsmiddel for kjøp på eller via Nettstedet. Se "4. RABATTKODER OG GAVEKORT” for mer informasjon om gavekort.

2.5 Klarna

Sammen med Klarna tilbyr vi også muligheten til å betale nå med kortbetaling, betale innen 30 dager mot faktura og muligheten til å dele opp betalingen din. Du kan finne Klarnas vilkår og betingelser for de forskjellige betalingsmetoder her

For å kunne tilby Klarnas betalingsmåter kan vi overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og bestillingsopplysninger til Klarna, for at Klarna skal kunne vurdere om du er kvalifisert for deres betalingsmåter og for å skreddersy disse betalingsmåtene til deg. Dine overførte personopplysninger vil bli behandlet i samsvar med Klarnas egen personvernerklæring


3. RABATTKODER OG GAVEKORT

3.1 Begrensninger for bruk

Med mindre annet er oppgitt, kan rabattkoder som er tilgjengelige på Nettstedet vårt, ikke kombineres eller brukes sammen med andre rabattkoder eller tilbud. Vær også oppmerksom på at det ikke er mulig å bruke rabattkoder ved kjøp av gavekort på Nettstedet. Rabattkoder kan imidlertid brukes i kombinasjon med et gavekort når du bestiller varer på Nettstedet vårt. Gavekort kjøpt på Nettstedet kan brukes/innløses på Nettstedet (shapingnewtomorrow.no).

3.2 Kjøp og bruk

Alle gavekort kjøpt på Nettstedet er gyldige i 3 år fra kjøpsdatoen eller til gavekortets fulle verdi er innløst/brukt opp, avhengig av hva som kommer først. Det påløper ingen ekstra gebyrer ved bruk av gavekort. Eventuelle refusjoner for varer som er kjøpt med et gavekort, refunderes til det samme gavekortet.


4. FRAKT OG LEVERING

4.1 Frakt

Vær oppmerksom på følgende når du legger inn en bestilling på Nettstedet:

  1. En bestilling som legges inn på en helligdag eller helg, vil bli behandlet påfølgende virkedag.
  2. Hvis bestillingen din inneholder flere varer, forbeholder vi oss retten til å foreta separate forsendelser. Det påløper ingen ekstra kostnader for slike leveranser.
  3. I tilfelle forsinkelser, restordrer eller utsolgte varer vil vi forsøke å informere deg så snart som mulig og fortelle deg hva vi kan gjøre, for eksempel refundere pengene dine eller hjelpe deg med å finne en tilsvarende vare et annet sted.

4.2 Levering

Produktene du bestiller vil bli levert basert på oppgitt leveringsadresse og leveringsmåte. Spesifikke leveringsalternativer, leveringstid og leveringsinformasjon finner du under bestillingsprosessen eller ved å klikke her. Når bestillingen er lagt inn, vil leveringstiden også fremgå av ordrebekreftelsen.

Vær oppmerksom på at når du legger inn en bestilling og velger ønsket leveringsmåte, samtykker du i at bestillingen vil bli håndtert og levert av den valgte transportøren i samsvar med deres arbeidsmetoder. Når transportøren anser pakken som levert eller hentet, anser vi leveransen som fullført.

I tilfelle skadde og/eller tapte varer er du selv ansvarlig for å gjøre oss oppmerksom på problemet. Vi oppfordrer deg til å kontakte kundeservice så snart som mulig, slik at vi kan hjelpe deg med å løse problemet.


5. FORCE MAJEURE

Shaping New Tomorrow er ikke ansvarlig for FORCE MAJEURE.

 

6. REKLAMASJONER OG KLAGER

6.1 Reklamasjon

Kjøp foretatt på Nettstedet er underlagt den danske loven "Købeloven".

Det betyr at du har en reklamasjonsfrist på 24 måneder. Du må reklamere innen "rimelig tid" etter at du har oppdaget mangelen. Hvis du reklamerer innen 2 måneder etter at mangelen ble oppdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

For å sende inn en klage må du opprette den via vår klageportal. Du finner portalen via følgende lenke: http://app.claimlane.com/c/snt-no.

Vi bestreber oss på å svare på klagen din innen 3 virkedager.

Hvis reklamasjonen din er berettiget, vil Shaping New Tomorrow reparere varen, bytte/erstatte varen, returnere den defekte varen og refundere kjøpesummen eller gi deg delvis refusjon/prisavslag, etter vårt skjønn.

Hvis en retur er nødvendig for å behandle reklamasjonen din, vil du motta en gratis returetikett. Hvis du allerede har returnert varen til vårt lager for egen regning, refunderer vi dine (rimelige) fraktkostnader for returforsendelsen. Defekte varer skal alltid returneres i emballasje som sikrer at varen ikke blir ytterligere skadet. For å få refundert rimelige fraktkostnader må du sende inn en kopi av forsendelseskvitteringen for pakken. Vi tar ikke imot pakker som sendes til posten eller pakker med postoppkrav.

Hvis du ikke kan dokumentere fraktkostnadene, kan Shaping New Tomorrow ikke refundere disse kostnadene.

Hvis du ikke bruker returportalen vår, ber vi deg kontakte oss før du sender en reklamasjon tilbake til oss, slik at vi kan oppgi en returreferanse eller ID. Dette sikrer at vi vet hvem du er, og at vi kan behandle reklamasjonen din så raskt som mulig.

6.2 Klagemuligheter

Hvis du som forbruker ønsker å klage på kjøpet ditt, kan du kontakte oss: info@shapingnewtomorrow.no


Hvis vi ikke klarer å finne en løsning, kan du sende inn en klage til:


Forbrukerrådet
Postboks 463 Sentrum
0105 Oslo
www.forbrukerradet.no


7. ANGRERETT

Som forbruker har du 14 dagers angrerett når du handler hos oss.

Angrefristen utløper 14 dager etter den dagen du har mottatt varen. Hvis du har bestilt flere forskjellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løper angrefristen fra den dagen du mottar den siste varen.

Hvis bestillingen består av flere partier eller deler, utløper angrefristen 14 dager etter den dagen du mottar det siste partiet eller den siste delen.

Fristen innebærer at du har 14 dager fra mottak til å gi oss beskjed om at du ønsker å angre kjøpet. Du kan sende en e-post til info@shapingnewtomorrow.no eller bruke angrerettskjemaet som du finner under punkt 7.4. 

Du kan ikke angre kjøpet ved å nekte å ta imot varene uten å gi oss beskjed.

Ved angrerett av kjøpet kan du bruke angrerettskjemaet under "7.4 Angrerettskjema" eller ved å klikke her. Vi anbefaler imidlertid alltid at du bruker returportalen vår, som er mye enklere for deg og gratis å bruke.

VARENS TILSTAND

7.1 Full refusjon

For å motta hele kjøpesummen ved retur kan du prøve varen, men du må ikke bruke den. Den må ikke vise tegn til bruk, den skal være i sin originale emballasje og alle fysiske etiketter må være festet til varen for at den skal anses som ny og ubrukt.

Det er ikke angrerett på:
Varer som av helse- og hygienemessige årsaker ikke egnes til returnering og hvor forseglingen har blitt brutt etter levering – for eksempel boxershorts.

7.2 Verdifall og skader under retur

Når du har mottatt varen fra oss, er du ansvarlig for eventuell verdifall eller skade på varen som følge av din håndtering utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon. Returnering av varer som ikke er "nye"/"ubrukte" som nevnt ovenfor og nærmere beskrevet i våre retningslinjer for retur, kan medføre et verdiavslag basert på tilstanden til den returnerte varen som mottas for behandling på vårt lager. I tillegg vil enhver vare som returneres uten merkelapper eller som er testet utover det som er rimelig og nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, anses som brukt. Dette betyr at ved retur vil kun én del eller ingen del av kjøpesummen bli refundert, avhengig av varens kommersielle salgsverdi.

Det er ikke angrerett på:
Varer som av helse- og hygienemessige årsaker ikke egnes til returnering og hvor forseglingen har blitt brutt etter levering – for eksempel boxershorts.

TILBAKEBETALING

7.3 Tilbakebetalingsmetode

Hvis du kansellerer eller returnerer bestillingen din i henhold til ovennevnte returregler, vil du motta full eller delvis refusjon av kjøpesummen, inkludert fraktkostnader (dette gjelder imidlertid ikke ekstra leveringskostnader i tilfeller der du har valgt en annen leveringsmåte enn den billigste standard leveringsmåten vi tilbyr). Vi vil utstede refusjonen innen 14 dager fra den dagen vi har mottatt din melding om kansellering. Når refusjonen er utstedt, vil den bli kreditert via samme betalingsmåte som ble brukt ved kjøpet, med mindre annet er avtalt.

Du har 14 dager på deg til å returnere varene fra det tidspunktet du har gitt oss beskjed om at du ønsker å angre kjøpet. Du bærer alt ansvar for angreretten.

Hvis du sender på egen hånd og for egen regning, ber vi deg kontakte oss på e-post info@shapingnewtomorrow.no eller via angrerettskjemaet nedenfor. I meldingen må du tydelig informere oss om at du ønsker å benytte deg av angreretten.

Det er ikke angrerett på levering av forseglede varer som av helsemessige og hygieniske årsaker ikke er egnet for retur, og hvor forseglingen er brutt etter levering.

Vi tar ikke imot pakker sendt uten omdeling eller pakker sendt mot etterkrav.


7.4 Angrerettskjema

Fyll ut og returner dette skjemaet bare dersom du ønsker å gå fra avtalen.


Til: 

SNT ApS

Østre Havnegade 12, 1 th

9000 Aalborg

E-post: info@shapingnewtomorrow.no


Jeg underretter herved om at jeg ønsker å gå fra min avtale om kjøp av følgende: 

___________________________________________________________________________


Bestilt den: Mottatt den:

____________________ ____________________


Ordrenummer:

____________________


Forbrukerens navn: 

___________________________________________________________________________


Forbrukerens adresse: 

___________________________________________________________________________


Forbrukerens underskrift: (dersom papirskjema benyttes)

___________________________________________________________________________


Dato: 

____________________


8. RETUR OG BYTTE

Vennligst returner varer i henhold til våre retningslinjer for retur. Gå til retursiden vår for å finne returinstruksjoner for ditt land.

8.1 Returnering av nye varer

I tillegg til den lovbestemte angreretten på 14 dager, tilbyr vi en utvidet returrett på alle kjøp gjort på Nettstedet. Du har 45 dager fra kjøpsdato til å returnere et produkt. Den utvidede returretten gjelder fra dag 15 til 45 og kun for ubrukte varer i original stand og emballasje, med alle merkelapper festet til produktet. For å benytte deg av returretten på 45 dager, kan du gå til returportalen vår og opprette en retur ved hjelp av følgende lenke: https://shapingnewtomorrow.no/pages/returns.

Vær oppmerksom på at returetiketten utløper etter 30 dager, og at du selv må betale for en returetikett.

Alternativt kan du opprette en retur ved å sende en e-post til info@shapingnewtomorrow.no, der du oppgir at du ønsker å benytte deg av returretten og inkluderer en beskrivelse av de spesifikke varene du ønsker å returnere, hvorfor de returneres og det tilhørende ordrenummeret.

Ved bruk av den utvidede angreretten, som starter på dag 15, vil tilbakebetaling først skje når den returnerte varen er mottatt og tilstanden er vurdert på vårt lager.

8.2 Utveksling av varer

Vi tilbyr ikke direkte bytte. Hvis du ved en feiltagelse har bestilt feil størrelse og trenger en annen størrelse, må du foreta en retur som beskrevet ovenfor og legge inn en ny separat bestilling av riktig størrelse/ønsket produkt.

8.3 Pakking av returene dine

Når du returnerer varen, må du prøve å brette den tilbake i samme form som da du mottok den, og sørge for at den er riktig og forsvarlig emballert for å unngå ytterligere skader under returforsendelsen. Vi anbefaler at du sender varen tilbake i originalemballasjen. Vær oppmerksom på at de fleste emballasjene vi bruker, er gjenlukkbare for dette formålet.


9. SHAPING NEW TOMORROWS ERSTATNINGSANSVAR

Vi er ansvarlige i henhold til dansk lov.

  

10. PERSONOPPLYSNINGER OG INFORMASJONSKAPSLER 

Sikkerheten til dine personopplysninger er viktig for oss. Vi arbeider kontinuerlig for å sikre at innsamlingen av våre kunders personopplysninger og informasjon skjer på en sikker og ansvarlig måte. Ved å bruke Nettstedet er du innforstått med og godtar at Shaping New Tomorrow kan behandle og samle inn personopplysninger fra deg i samsvar med våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler og gjeldende europeisk lovgivning som regulerer eller begrenser innsamling av personopplysninger på nettet. Våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler er tilgjengelige via denne lenken: (https://shapingnewtomorrow.no/pages/personvern-og-informasjonskapsler).

 

Versjon: April 2024.