DBU | SNT – En perfekt match


En perfekt match

Klær er ikke bare klær. De kan få frem det beste av deg, uansett om det er i hverdagen, på farten eller på kampdag når hele nasjonen følger med. Dette er grunnen til at det danske landslaget bruker plagg som bryter med nye terreng, akkurat på samme måte som de tilnærmer seg fotball. Vår rolle er å skape best mulig forutsetninger for fokus og komfort – helt til det øyeblikket laget tar på seg den røde drakten og går inn på banen.


The Perfect Shirt

Følelsen av hjemme

Med det riktige utstyret trenger du kun å fokusere på den oppgaven du står ovenfor. Når du ikke engang merker at du bruker utstyret er det enda bedre. Dette gjelder også før og etter kampen, og derfor er vår Perfect Shirt den ideelle ryggraden for et vellykket reiseantrekk. Den har alle detaljene til en klassisk skjorte, men takket være det finstrikkede materialet med 360° stretch vil du føle deg hjemme i den. Akkurat som man gjør i fotballdrakten sin.

Se alle skjorter

Se vår Perfect Shirt

The Perfect Pants

Overskrider alle grenser

For det danske landslaget har buksene våre en oppgave: å få troppen til og fra kamper med stil og komfort. Hvis du er vant til atletisk slitasje, kan elegante bukser føles begrensende og ubehagelig. Våre Essential Suit Pants har 360° stretch for å gi vår kjente bevegelsesfrihet, og med flere innovative funksjoner vil de aldri svikte deg. Ikke under flyreisen, pressekonferansen eller champagnedusjen.

Se alle bukser

Se våre Essential Suit Pants

The Perfect Blazer

En for laget

Det er noe spesielt og mektig med hva en fotballdrakt gjør med et lag. Denne fellesskapsånden er like viktig for troppen som komfort er for den enkelte spiller. Med blazeren vår ønsker vi at landslaget skal ha denne følelsen av samhold både før og etter kamp. Akkurat som med de matchende buksene er blazeren både pustende, vannavvisende og med 360° stretch. Derfor gir vår Perfect Blazer deg friheten til yte ditt aller best, når som helst – hvor som helst. 

Se alle blazere

Se våre Perfect Blazer

Alle stiler

Den neste generasjonen av klassiske herreklær for den nye epoken av dansk fotball

Det danske herrelandslaget har beveget seg inn i en ny epoke der menneskelige verdier danner grunnlaget for sportslige resultater i verdensklasse. Det er en kultur som fokuserer på personen bak spilleren, en kultur som skaper et tett samhold – og seire. Laget går sammen som en gruppe, men hver enkelt spiller blir gitt friheten til å være en stjerne i sin rolle, uansett hva det måtte innebære. Det er også dette vi i SHAPING NEW TOMORROW både hyller og streber etter. Derfor hoppet vi av glede da vi inngikk samarbeidet med landslaget om å bli offisiell leverandør av landslagets klær utenfor banen. 

De neste to årene vil ikke bare landslaget, men også hele teamet rundt reise til og fra kamper i det vi kaller The Perfect Suit. Dette understreker det faktum at det tar den velkjente landsbyen å heve ekte vinnere – fra trenere til fysioterapeuten. De sørger alle for å sette dressen vår og den matchende skjorten på prøve, fordi disse plaggene er laget for alle som ønsker å yte sitt beste og se best mulig ut mens de gjør det – uansett alder og passform.