Vi vil endre oppfattelsen av tradisjonelle herreklær


Det har aldri føltes bedre å gå pent kledd

Historien om SHAPING NEW TOMORROW startet i 2015 med tre barndomsvenner som bestemte seg for å endre måten man tenker tradisjonelle herreklær. De ønsket å lykkes med den vanskelige oppgaven som ligger i å forene komfort og stil, noe som ble grobunnen for å starte opp et internasjonalt klesmerke.

Konseptet vårt bygger på ideen om å være kledd til enhver anledning, uansett hva dagen måtte bringe. Enten om vi står overfor nye utfordringer eller skal ta viktige beslutninger. Når vi er nødt til å tre ut av komfortsonen eller når vi bare skal slappe av hjemme på sofaen. I klærne våre vil du oppleve en ny dimensjon av komfort, som gjør at du aldri vil føle deg begrenset i hverdagen.

Vi har utfordret tradisjonene og vært nytenkende med hvordan klassisk og pent herretøy skal føles og se ut. Det er en prosess i konstant utvikling og du vil kunne merke forskjellen med en gang du prøver klærne våre.

Til butikken

SHAPING NEW TOMORROW


Designet I danmark. Produsert I Portugal. Brukes av menn verden rundt.

Vi samarbeider tett med flere familieeide fabrikker i Portugal som har opparbeidet erfaring med tekstiler gjennom
generasjoner. Deres ekspertise og grundige håndverk, i kombinasjon med våre visjoner, er oppskriften på komfortabelt og
stilig herretøy som brukes av menn over hele verden. 


Kvalitet til en pris alle kan være med på

Helt siden vi startet opp har vi vært i konstant utvikling for å perfeksjonere materialer og vevinger, som kan innfri forventningen om klassiske herreklær med komplett og kompromissløs bevegelsesfrihet. I samarbeid med produsentene våre i Portugal, utvikler vi selv de unike materialene som brukes i produktene våre. Vi har en tett relasjon med produsentene våre og er ofte på besøk. Med andre ord kan vi garantere at alt som kommer fra Portugal til Norge lever opp til våre standarder. 

Vi selger utelukkende produktene våre gjennom vår egen nettside og i egne butikker. Det gjør vi for å sikre at du kan få den høye kvaliteten til lavest mulige pris. Vi har ingen mellomledd, ettersom produktet kommer direkte til deg som forbruker. Det henger sammen med at vi tror på at dersom du betaler en rettferdig pris for de produktene vi designer og utvikler, så sikrer vi samtidig ordentlige vilkår for alle ledd i verdikjeden. 

Til butikken

Ansvarlige alternativer til konvensjonelle tradisjoner

I en verden preget av omskiftelige tendenser og hensynsløs produksjon, har vi valgt å fokusere på tidløse klassikere og faste modeller i forskjellige farger i sortimentet vårt. Det gir god mening for oss, da du som forbruker har mulighet til å bruke klærne våre om og om igjen. Vi har troen på at det skal være mulig å gjøre mer med mindre. 

Vi er stolte av de tiltakene vi allerede har implementert, men vi er ikke i mål enda. Det er noe vi jobber med hver eneste dag.


Møt grunnleggerne av SHAPING NEW TOMORROW

Christoffer Bak

Kasper Ulrich

Christian Aachmann


Utforsk nettbutikken