Ambassador

Performance Challenge med Mimi Kraus: Full body trening i dress på Hyrox eventet i Berlin

Performance Challenge med Mimi Kraus: Full body trening i dress på Hyrox eventet i Berlin

“Har du sett det? Den mannen løp et maraton i en dress og faktisk med en god tid”. Mimi snakker om Martin Egebjerg Olesen som vant HCA Marathon i Odense med en imponerende tid på 2 timer, 27 minutter og 58 sekunder – i vår stilfulle Essential Suit

“utrolig sliktesterk, utrolig fleksibel, du kan virkelig gjøre hva som helst i den” - Mimi Kraus

Dressen er “utrolig sliktesterk, utrolig fleksibel, du kan virkelig gjøre hva som helst i den,” sier den tyske verdensmesteren i håndball Michael “Mimi” Kraus til sin venn, skuespiller og fitnessekspert Markus Ertelt. 

Hva som helst i en dress? Dette settes på prøve i den neste Essential Suit performance utfordringen. Mimi og Leonhard Holzner fra NICE Athletic Club utfordrer derfor Markus Ertelt og Björn Hahn i HYROX-konkurransen i Berlin.

HYROX er en internasjonal fitnesskonkurranse for profesjonelle atleter og fitnessentusiaster, der deltakere veksler med å løpe 1 kilometer og deretter utføre en klassisk fitness disiplin. Dette gjentas 8 ganger.

Bukser, skjorter og blazere velges, og treningen for de to lagene begynner før de møtes på den store dagen. Den 20. april 2024 var det tid for konkurranse. De fire vennene gir alt det de har i det store arrangementet i Berlin. Uansett om det gjelder burpees, roing eller utfall med sandsekk, mestrer de hver treningsøkt med stil i den pustende Essential Suits med 360° stretch - og etter endt konkurranse ser de fortsatt flotte ut takket være materialet som krøller minimalt. 

Med en tid på 1 time, 2 minutter og 57 sekunder vinner Markus og Björn Essential Suit-utfordringer og beviser at man kan gi alt hva man har uten at det skal gå på kompromiss med stil.

Se videoen med noen av høydepunktene fra utfordringen, og la deg inspirere til å overvinne grenser og nå nye høyder.