Guide

SÅDAN STYLER DU JEANS: ALT DU BEHØVER Å VITE

Sådan styler du jeans: Alt du behøver å vite

Jeans: Den tidløse klassikeren med en evigvarende sjarm som ikke lar seg påvirke av trender. Det er mye å elske ved dem og mye å lære: Hvor og når skal man bruke jeans? Hvordan styler man dem? Hvorfor vil basisgarderoben din aldri føles komplett uten et par? La oss finne svarene på disse spørsmålene, tips til styling av jeans og mye mer!

HVORFOR GÅR JEANS ALDRI AV MOTEN?

Jeans har vært en fast inventar i garderoben over hele verden og på tvers av generasjoner siden de ble introdusert i USA på midten av 1800-tallet, der de umiddelbart fant et publikum og en raskt voksende etterspørsel. Til å begynne med var denimbuksen populær blant arbeiderklassen på grunn av sin slitesterke konstruksjon og komfort, men ble senere et symbol på ungdomskultur og opprør, med ikoner som James Dean i spissen på 1950-tallet.

Fra 1950-tallet og inn i det 21. århundret har denimbuksene fortsatt å være populære og har gjennomgått minimale endringer, noe som gjør dem lett gjenkjennelige.

Den klassiske jeansdesignen har holdt stand i en bransje der raske trender og stadige endringer vanligvis setter dagsorden – og jeans er kommet for å bli!

Men nok om jeansens historie. Poenget er at jeans er en utrolig allsidig bukse: Jeans er en utrolig allsidig bukse som har bestått tidens tann som en innflytelsesrik og tidløs favoritt, uavhengig av status og sosial klasse.

PERFEKTE JEANS TIL ALLE ANLEDNINGER

Med så mange år på baken skulle man tro at jeans ikke kunne bli bedre – men de perfekte jeansene har nettopp blitt født! Hos SHAPING NEW TOMORROW har vi knekt koden med våre Classic Jeans, som ser ut som vanlige herrejeans, men med komfort og innovative funksjoner som du ikke får med ekte denim.

Som alle våre Perfect Pants er også våre jeans designet med kompromissløs komfort og stil i tankene, slik at du kan bruke dem hvor som helst og når som helst. Classic Jeans er komfortable fra første gang du tar dem på og beholder formen vask etter vask. Dette er takket være en unik materialsammensetning og vår innovative 360° stretch – det er bare å velge din favorittmodell og gå dagen i møte!

Fordi alle har ulike behov og preferanser når det gjelder bukser, finnes våre Classic Jeans i to passformer og tre farger, alle i blå nyanser som garantert vil overgå dine forventninger og sette standarden for ditt fremtidige valg av herrebukser.

Hvis du ikke liker blue jeans, har vi Stay Black Classic Jeans, som er laget med en ny tekstilteknologi der den svarte fargen ikke blekner etter vask eller bruk. De svarte jeansene våre holder seg svarte, så du trenger ikke å bekymre deg for jeansen vil falme etter noen uker.

Nå er det på tide å sette sammen det perfekte antrekket med dine Classic Jeans: så la oss komme i gang med å style jeansene dine!

SLIK BRUKER DU JEANS TIL HVERDAGS

Når det gjelder styling av våre Classic Jeans, er det stort sett fritt frem når det gjelder den tidløse designen, med detaljer du kjenner igjen fra autentisk denim som passer til det meste.

Men ikke la det hindre oss i å gjøre det enda enklere for deg! Vi har samlet våre favorittmodeller som både er stilige og passer til hverdagsbruk:

  • Uanstrengt casual: Style jeansen med en hvit t-skjorte og hvite joggesko for en casual look som passer perfekt til vanlige hverdager og til å henge med venner.
  • Athleisure: Skap et ekstra komfortabelt antrekk med en sporty vri ved å kombinere jeansen med en svart genser – det perfekte valget for koselige hjemmedager i godt selskap.
  • Stilig lag-på-lag:Jeans med en åpen skjorte og overskjorte er en praktisk og enkel måte å skape et antrekk til uformelle anledninger der du likevel ønsker å markere deg. Legg til en mønstret skjorte for et antrekk med litt ekstra personlighet og dybde.

Husk at riktig passform er avgjørende for et godt antrekk, og derfor finnes våre Classic Jeans i to passformer: Slim og regular. Slim fit-jeans er smalere rundt lårene og følger benas form, mens jeans i regular fit er løsere rundt lårene og har ekstra plass rundt leggene.

En tommelfingerregel for å finne de jeansene som sitter best, er at de skal passe til kroppstypen din og sitte godt rundt hoftene – ellers er det god plass til å style dem som du vil. Hvis du for eksempel bretter opp buksebeina en gang eller to, får antrekket ditt et nytt og annerledes uttrykk, og derfor kan bukselengden ha stor betydning for hvordan buksene ser ut på deg.

KAN MAN BRUKE JEANS I FORMELLE SITUASJONER?

Fordi jeans vanligvis forbindes med avslappede og uformelle anledninger, vil du kanskje bli overrasket over å høre at det ikke alltid er tilfelle – med riktig styling passer jeans like godt i formelle sammenhenger.

Generelt sett er svarte eller mørkeblå jeans det sikre valget i jobbsammenheng, da de mørkere fargene gir et mer sofistikert uttrykk som resten av antrekket enkelt kan bygges opp rundt. Finn den rette balansen mellom profesjonalitet og komfort med disse styles:

  • Business Casual: Den klassiska business casual looken med en ljusblå skjorta i byxorna är en säker vinnare varje gång. Rulla upp skjortärmarna för en mer avslappnad look eller bär dem som vanligt – båda alternativ passar för viktiga möten och arbete.
  • Sofistikert lag på lag: Når du lar lagene jobbe for deg, er det enkelt å skape en stilig look: Hvit skjorte i buksen, khakifarget strikkegenser utenpå som et ekstra lag og en brun ulljakke for å fullføre looken. Sånn skal det se ut.
  • Business Formal: Hold det enkelt og elegant med en hvit skjorte og en blazer som matcher jeansene. Blazeren gir umiddelbart et profesjonelt preg, og fullfør antrekket med tilbehør som en klokke og et brunt lærbelte for komplementære farger og stilige detaljer.
  • Svart-på-svart: Svart passer til alt – også til seg selv! For en enkel og stilren look som blander teksturer og materialer, er svarte jeans og en svart turtleneck nok til å imponere. Til finere fester er det bare å style opp det helsvarte antrekket med en svart blazer, så er du klar til å innta verden.

La deg inspirere av en av våre styles, eller skap ditt eget antrekk med din nye kunnskap – nå vet du hvordan du best styler jeans.