Guide

VÅRA 10 BÄSTA PRESENTFÖRSLAG TILL MANNEN SOM HAR ALLT

VÅRE TOPP 10: DE BESTE GAVETIPSENE TIL MANNEN TIL DITT LIV

Ser du etter den perfekte gaven til mannen som har alt, ikke ønsker seg noe, men som fortjener noe helt spesielt? Det er ikke alltid lett, men du trenger ikke lenger å prøve å lese tankene hans. Her er vårt utvalg av ti flotte gaveideer som garantert vil gjøre din mann, kjæreste, venn, far eller bror fornøyd.

1. CLASSIC PANTS

Er han litt for glad i joggebukser? Da er våre Classic Pants et perfekt valg. De er nemlig like behagelige, men ser mye bedre ut. De er utviklet med et spesielt FreeFibreTM materiale som gjør disse chinosene ekstremt fleksible og myke. Han kommer mest sannsynlig aldri til å ville ta de av igjen – og det trenger han faktisk ikke å gjøre heller. Våre Classic Pants gir han maksimal bevegelsesfrihet uten at buksene mister formen, noe som gjør dem til det opplagte valget til både hverdagen og mer formelle sammenhenger.

2. CLASSIC SHIRT

Vi vet alle hvor pent det er med en klassisk skjorte på en mann. Trenger din litt mer overbevisning? Da har du kommet til riktig sted. Når vi kaller vår Classic Shirt for The Perfect Shirt så er det ingen overdrivelse: Det fine materialet består av kvalitetsbomull, og tar komfort til et helt nytt nivå. Skjorten følger alle bevegelser slik at han vil komme seg gjennom hektiske dager med stil. Vår Classic Shirt er like komfortabel som hans favoritt t-skjorte, men han vil fortsatt se ordentlig kledd ut, også på jobben.

3. ESSENTIAL PANTS

Våre Essential Pants er svaret på det uendelige spørsmålet: “Hva skal jeg ha på meg?” – og er derfor den perfekte gaven. Buksene er ekstremt stretchy, bærekraftig, pustende og til og med vannavvisende. En dag ute i vekslende vær? Essential Pants. En mer avslappet, men pen look for viktige møter? Essential Pants. Klatring, på sykkel, leke med barna? Vel... Du vet svaret. Er du usikker på størrelsen? Vår Fit Finder kan hjelpe deg.

4. SUPIMA T-SHIRT

Vi har aldri hørt om noen som ikke elsker vår Supima T-shirt. Vi er nemlig veldig klar over hvor vanskelig det er å finne den perfekte t-skjorten, derfor er det en god ide å gi denne som presang. Supima bomullen av høy kvalitet, har ekstra lange fibre og er derfor ekstremt myk og smidig. Selv om t-skjorten brukes og vaskes ofte (og det kan vi garantere!), så sikrer dette materialet at den ikke mister formen.

5. THE PERFECT SUIT 2.0

Neste generasjon av dresser: Vår Perfect Suit 2.0 består av det kjente materialet fra Essential-kolleksjonen, og vi er sikre på at den snart erstatter treningsdressen. Mange idrettsutøvere bruker den allerede, siden dressen er utrolig bevegelig og behagelig takket være 360° stretch. Siden den også er vannavvisende, puster godt og er bærekraftig, har den gjort seg velfortjent tittelen The Perfect Suit. Sjansen er stor for at han vil bruke dressen hver dag fremover – og det gjelder ikke bare i jobbsammenheng eller ved festlige anledninger. Han er garantert en perfekt passform siden man kan velge størrelsen på buksen og blazeren hver for seg. Er du usikker på størrelsen? Vår Fit Finder hjelper deg med å finne den riktige.

6. PERFECT SHORTS

Kjenner du en mann som allerede elsker våre Essential eller Classic Pants? Da kan du nå overraske han med en kortere versjon av hans favorittbukser. Våre Essential eller Classic Shorts er på ingen måte dårligere enn de langbeinte vennene: begge er svært komfortable og har en rekke praktiske egenskaper takket være vårt eget TechRecTM og FreeFiberTM-materiale. Alt dette vil ikke bare gjøre sommeren enda bedre, men også mer behagelig. Dersom han tror shorts bare hører hjemme på stranda, overrask han med The Perfect Shorts, som ikke bare passer perfekt for utendørs aktiviteter, men også for en pils i sola.

7. ESSENTIAL OVERSHIRT

Vår Essential Overshirt kan beskrives som en hybrid mellom en skjorte og en jakke, og har blitt en viktig del av menns garderober verden over, da den kan brukes både ute og inne. Vår overshirt består av vårt innovative Essential-materiale som ikke bare er bærekraftig, men som også har ekstremt god stretch, er pustende og vannavvisende. Med sitt rene Skandinaviske design, passer Essential Overshirt til alle typer antrekk. 

8. ATIVO BOXER SHORTS

Våre Ativo Boxere er en smart og praktisk gave – da det ofte er undervurdert hvor viktig det er med det riktige undertøyet for den ultimate komforten. I våre Ativo Boxere bruker vi et innovativt materiale som puster, er mykt og veldig lett. Ativo Boxerne vises ikke gjennom klærne, og føles samtidig veldig behagelig å ha på. Og forresten: vi har designet boxeren slik at bena er litt lengre, og på den måten sklir de ikke opp når man er i aktivitet.

9. HOODIE

La oss presentere hans nye favoritt hettegenser. Genseren består av et utrolig mykt materiale i bærekraftig, økologisk bomull, slik at han kan føle seg bekvem med god samvittighet. Den romslige hetten med et mykt innerfor gjør så han kan slappe av, samtidig som den beskytter mot vær og vind på farten. Vårt logotrykk (trykt i fire lag så den ikke sliter i vask) gir en ekstra touch til dette avslappede basisplagget.

10. KLASSISK SORT BÆLTE

Et fint belte av høy kvalitet burde være en del av alle stilrene antrekk. Vårt svarte belte er laget av et smidig og glatt skinn – et naturlig materiale som bare blir penere og penere med årene. Velg mellom gullfarget eller sølvfarget spenne, og skinn i klassiske farger, slik at beltet passer til flere ulike antrekk. Gjør han ekstra glad med en nytt tilbehør som kommer til å følge han lenge.

BONUS: ET DIGITALT GAVEKORT

Klarer du fortsatt ikke å bestemme deg? Vårt digitale gavekort er alltid en god idé. Du bestemmer beløpet og så kan mottakeren selv bestemme sine personlige favoritter. Det aller beste: Gavekortet sendes direkte til innboksen din, slik at du ikke står tomhendt uten gaver neste gang du vil skjemme bort noen du kjenner.