Våre Topp 12: De beste gavene til mannen til ditt liv

Den perfekte gaven til mannen som har alt, ikke ønsker seg noe, men som fortjener noe helt spesielt? Det er ikke lett, men du trenger ikke å prøve å lese tankene hans lenger. Her er vårt utvalg av ti flotte gaveideer som garantert vil gjøre din mann, kjæreste, venn, far eller bror fornøyd.

1. Classic Pants

Er han litt for glad i sine joggebukser? Da er våre Classic Pants et perfekt valg. De er nemlig like behagelige, men ser mye bedre ut. De er utviklet med et spesielt FreeFibreTM materiale som gjør disse chinos ekstremt fleksible og myke. Han kommer mest sannsynlig aldri til å ville ta de av igjen - og det trenger han faktisk ikke å gjøre. Våre Classic Pants gir han maksimal bevegelsesfrihet uten å miste formen, noe som gjør dem til det opplagte valget til både hverdagen og i jobbsammenhenger.

2. Classic Shirt

Vi vet alle hvor pent det er med en klassisk skjorte på en mann. Trenger din litt mer overbevisning? Da har du kommet til riktig sted. Når vi kaller vår Classic Shirt for The Perfect Shirt så er det ingen overdrivelse: Det fine materialet som består av kvalitetsbomull tar komfort til et helt nytt nivå. Skjorten følger alle bevegelser slik at han vil komme gjennom de hektiske dagene med stil. Han kommer til å synes det kjennes som han har på seg sin favoritt t-skjorte - men at han fortsatt ser ordentlig kledd ut, også på jobben.

3. Essential Pants

Vår Essential Pants er svaret på “Hva skal jeg ha på meg”- spørsmålet, og er derfor den perfekte julegaven. Buksene er ekstremt stretchy, bærekraftig, pustende og til og med vannavvisende. En dag ute i vekslende vær? Essential Pants. En avslappende jobblook for de viktige møtene? Essential Pants. Klatring, på sykkel, leke med barna? Vel.. Du vet vel svaret. Er du usikker på størrelsen? Vår Fit Finder hjelper deg.

4. Supima T-shirt

Vi har aldri hørt om noen som ikke elsker vår Supima T-shirt. Fordi vi er veldig klar over hvor vanskelig det er å finne den perfekte t-skjorten er det en god ide å gi denne som presang. Supima bomullen av høy kvalitet  har ekstra lange fibre og er derfor ekstremt myk og smidig. Selv om t-skjorten brukes og vaskes ofte (og det vil den bli!), så sikrer premium materialet at den ikke mister formen.

The Perfect Suit 2.0

Neste generasjon av dresser: Vi er sikre på at den nye Perfect Suit 2.0 som består av vårt innovative Essential materiale snart kommer til å erstatte treningsdressen. Mange idrettsutøvere bruker den allerede siden dressen er så utrolig bevegelig og behagelig takket være 360° stretchen. Siden den også er vannavvisende, pustende og bærekraftig har den gjort seg velfortjent tittelen The Perfect Suit. Sjansen er stor for at han vil bruke dressen hver dag fremover - og det gjelder ikke bare i jobbsammenheng eller ved festlige tilfeller. Han er garantert en perfekt passform siden man kan velge størrelsen på buksen og blazeren hver for seg. Er du usikker på størrelsen? Vår Fit Finder hjelper deg å finne den riktige for deg.

6. Essential Overshirt

Overshirten har blitt en viktig del av menns garderober verden over - noe som ikke er så rart siden hybriden mellom en skjorte og en jakke har blitt et viktig plagg for å bruke både inne og ute. Vår overshirt består av vårt innovative Essentia-materiale som ikke bare er bærekraftig, men har også en ekstrem god stretch, pustende og vannavvisende. Med sine rene skandinaviske designlinjer passer den til alle typer antrekk.

7. Ativo Boxers

Våre Ativo Boxere er en smart og praktisk gave - det er ofte undervurdert hvor viktig det er med det riktige undertøyet for den ultimate komforten. I våre Ativo Boxere bruker vi et innovativt materiale som er mykt, pustende og veldig lett. De vises ikke gjennom klærne og føles samtidig veldig behagelig å ha på. Og forresten: vi har designet boxeren slik at beina er litt lengre sånn at de ikke vil skli opp når dagen blir travel og du er i aktivitet.

8. Hettegenser

La oss presentere hans nye favoritt-hettegenser. Den består av et utrolig mykt materiale i bærekraftig dyrket økologisk bomull, slik at han kan føle seg bekvem med god samvittighet. Den romslige hetten med et mykt innerfor gjør at han kan slappe av samtidig som den beskytter mot vær og vind når han er på farta. Vår logotrykk (trykt i fire lag så den ikke sliter i vask) gir en cool touch til dette avslappende basisplagget.

9. Beanie

Mye mer enn bare en julekalendergave: Luen vår gir han ultimat komfort i været og ser ekstremt bra ut på samme gang. Den er laget av renull som gjør at den sikrer varme ører og hode, samtidig som den kjennes myk selv på sensitiv hud. Det fine ribbestrikkede mønster kommer til å forvandle en vinterlig nødvendighet til en ny favoritt til dine tilbehør. Du kan si ha det til dårlige hårdager!

10. Belte

Et fint belte av høy kvalitet burde være en del av alle stilrene antrekk. Vårt svarte belte er lagt av et smidig og glatt skinn - et naturlig materiale som bare blir vakrere og vakrere med årene. Velg mellom et gullfarget og sølvfarget spenne eller skinn i flere andre klassiske farger, slik at beltet passer til flere ulike antrekk. Gjør han ekstra glad med en nytt tilbehør som kommer til å følge han lenge.

11. Scarf

Ingen burde være uten et skjerf under de kjøligere månedene. Vårt skjerf er et luksuriøst tilbehør som er laget av nyull og kashmir - den er myk, varm og klør ikke. Med sitt minimalistiske design kommer den til å passe til hvilket som helst antrekk, når som helst. Hvis du ser riktig nøye kan du se det monokrome broderier med SHAPING NEW TOMORROW logoen som en subtil detalj. Dette er vårt hemmelige tips til alle som er vanskelig å finne gaver til!

12. Et digitalt gavekort

Kan du fortsatt ikke bestemme deg? Vårt digitale gavekort er alltid en god idé. Du bestemmer beløpet og så kan mottakeren selv bestemme sine personlige favoritter. Det aller beste: gavekortet vårt sendes direkte til innboksen din - så du ikke trenger å stå tomhendt uten gaver når julaften plutselig er her igjen.